6% Instant Discount FOR CEO MEMBER when purchase RM60 and above!! Shop Now!
Cart 0

Air bersih dan selamat untuk diminum dengan Portable Ceramic Water Filter| Harga mampu milik|

 

Hari ini saya nak berkongsi tentang penapis air yang  sangat praktikal untuk digunakan,mudah diuruskan dan boleh dibawa kemana saja.Best kan? Akhirnya setelah sekian lama duk survey water filter,saya memilih untuk menggunakan Portable Ceramic Water Filter dari CEO Water. Sangat mudah tak perlu pasang pada plug,tak perlu susah nak ada tempat letak dekat paip, hanya terus pasang pada faucet air dari paip jek..Ok jom kita tengok rupa Portable Ceramic Water Filter ni :)

 

MEMPERKENALKAN Portable Ceramic Water Filter
Portable Ceramic Water Filter merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan tapis air yang lain, Portable Ceramic Water Filter menggunakan sebatang ceramic serta blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Portable Ceramic Water Filter merupakan sistem penuras air yang sangat padat dengan menggunakan kombinasi ceramic serta blok-karbon. Jadi, ianya amat sesuai sekali dibawa keluar dan diguna di mana jua tanpa was-was terhadap kualiti air yang tidak terjamin apabila di luar.

 


Antara kelebihan terjamin yang ada pada Portable Ceramic Water Filter

• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Sistem Penuras portable yang boleh dibawa ke mana jua

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Portable Ceramic Water Filter dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak.

HANDAL: Material yang berkualiti dan tahan lasak
Housing Portable Ceramic Water Filter diperbuat dari keluli tanpa karat adalah lebih tahan lasak berbanding dengan jenama lain dan system penurasan yang canggih dan dapat mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

Untuk permulaan, anda hanya perlu membeli Portable Ceramic Water Filter yang mengandungi:

·                  Stainless Steel Housing Kit

·                  Ceramic Water Filter (ceramic + karbon) – boleh dicuci semula

·                  Universal faucet adapter

 

Lepas ni just beli filter sahaja.Berbaloi bukan.Maintenance rendah,bajet pun rendah..hehe

 

Harganya sememangnya rendah dan mampu milik , RM79.90


 

Anda boleh mendapat maklumat lanjut daripada Portable Ceramic Water Filter. 

FoodBank digital | EasyStore
FoodBank digital | EasyStore

Would you like to join us in caring for the community?

Donations in terms of cash or daily essential items are welcomed.

Donate here
Need helps? Apply now